Srednja škola ,,Kosta Cukić" je najstarija privatna srednja škola u Srbiji!

+381 60 30 333 96

Ne čekajte završetak osnovne škole – Saznajte sve o prednostima koje nudimo!

U moru različitih alternativa, bitno je odabrati jednu odgovarajuću opciju i upravo zbog toga, upis u srednju školu prestavlja stres i opterećenje.

Ali da li je moguće olakšati ovaj proces? Apsolutno! Naš tim ne zna za “ne” i “ne može”, već nastoji da brzo i efikasno pronađe rešenje za svaki novonastali problem. Tako smo sa lakoćom organizovali onlajn vid nastave, koji je do sada pokazao neverovatne rezultate i kojim su oduševljeni đaci, ali i roditelji.

U modernoj eri kojoj svedočimo, ništa više se ne prepušta slučaju, već učimo da unapred predvidimo korake koji će nam obezbediti svetliju budućnost. Zato, nema vremena za čekanje! Već danas možete zakazati posetu školi i uveriti se u najbolje uslove u gradu koje vam nudimo. Ovo su naše prednosti:

  1. Mali broj učenika u odeljenju (do 15) pruža mogućnost kreiranja savršene radne atmosfere
  2. Permanentno brinemo o svakom učeniku pojedinačno, o njegovoj bezbednosti i interesima
  3. Učenici imaju dovoljno prostora, uslova i mogućnosti da uglavnom u školi savladaju gradivo, što isključuje potrebu uzimanja privatnih časova (svakodnevna individualna nastava)
  4. Profesori u nastavnom procesu koriste sva savremena nastavna sredstva (tablet računari, multimedijalne učionice…)
  5. Saradnja roditelja, profesora, psihologa, odeljenskih starešina i uprave škole stalna je i intezivna. Svi smo podjednako usredsređeni na to da učenike pozitivno motivišemo kao i uvažimo njihove razlike
  6. Škola svake godine organizuje veliki broj poseta institucijima, organizacijama, kulturnim ustanovama ili kompanijima (naravno, u zavisnosti od epidemioloških uslova u zemlji)
  7. Prednosti škole su i rad u samo jednoj smeni (prepodnevnoj), mogućnost korišćenja školskog prevoza, nabavka udžbenika i školskog pribora
  8. Svake godine organizujemo izlete širom Srbije (Sremski Karlovaci, Novi Sad, Vršac, Valjevo…) kao i studijska putovanja van naše zemlje (od severne Italije preko srednje Evrope, do krstarenja Mediteranom), takođe u zavisnosti od epidemiološke situacije
  9. Posebno se osmišljava plan za svakog učenika koja se aktivno bave sportom

Srednja škola “Kosta Cukić” nije samo idealan izbor, već i rešenje.

Za više informacija, raznorazna pitanja i posetu školi, možete se javiti na sledeći kontakt telefon: 060 3033-396

Vidimo se!

#skolacosta

Ostale vesti