Srednja škola ,,Kosta Cukić" je najstarija privatna srednja škola u Srbiji!

+381 60 30 333 96

Zašto je srednja škola “Kosta Cukić” idealan izbor, ali i rešenje?!

Srednje obrazovanje je krucijalno kada je reč o pripremi za veće životne izazove i upravo iz tog razloga je odabir adekvatnog obrazovanja jedan veliki korak, težak i stresan.

Tokom procesa biranja srednje škole, roditelji postavljaju pregršt pitanja kako bi obezbedili dečju sigurnost, ali i zagarantovali sticanje odgovarajućih znanja i veština, dok je, s druge strane, samim učenicima bitnije okruženje, fleksibilnost i dobra interakcija sa školskim timom.

Upravo to je jedan od razloga zašto bi trebalo da odaberete srednju školu “Kosta Cukić” – sigurno okruženje, stručan tim i prijatan ambijent.

Dok ste vi bezbrižni, jer znate da je vaše dete u odličnim rukama, ono će već tokom nastave usvajati veliki deo gradiva, a pored toga stvarati nezaboravne uspomene na najlepši period života.

Način učenja i sredstva pomoću kojih se sprovodi nastava su ključ kada je reč o savremenom obrazovanju. Zato je u našoj školi onlajn tip učenja uveden i pre nego što je to bilo krajnje nužno, radi posledica koronavirusa. Naši đaci imaju tu mogućnost da u svakom trenutku pristupe nastavnom materijalu, bez obzira gde se nalaze. Takođe, naši profesori dostupni su im u svakom momentu, ukoliko su im potrebne dodatne konsultacije ili pomoć.

Uz elektronski vid nastave bitno je spomneuti i najmoderniju tehnologiju kojom rapolaže srednja škola “Kosta Cukić”. Mi vam pružamo najnovije i najnaprednije Apple tablete, pametne table i još mnoga toga,  što u velikoj meri olakšava rad učenika i pomaže im da sa lakoćom savladaju predviđeno gradivo.

Naš rad se umnogome unapredio u odnosu na početke pre 18 godina, stoga danas možemo da vam ponudimo mnogo više, između ostalog i više različitih obrazovnih profila koji su idealna priprema za sve profesije koje će se još više vrednovati u budućnosti. Godinama unazad, pratili smo interesovanja i preferencije naših učenike i pažljivom analizom oformili nekoliko smerova koji su veoma atraktivni kod adolescenata: gimnazija opšteg smera, ekonomski tehničar, pravni tehničar, finansijski tehničar, turističko-hotelijerski tehničar i najnoviji IT smer.

Mnogi učenici se aktivno bave sportom za koji imaju profesionalne ambicije, zbog toga im je vrlo bitno da odaberu srednju školu koja će moći da isprati njihove sportske obaveze i kojoj će moći vrlo lako da se prilagode. Srednja škola “Kosta Cukić” nudi vam idealan program za vrhunske sportiste pomoću kog će vaše dete moći da savlada sve školske obaveze, ali i uspe da odgovori na sve sportske izazove.

Pored svih navedenih pogodnosti, novac takođe igra veliku ulogu, a mi vam nudimo neverovatan popust od 50% i to tokom cele godine!

Na kraju je vrlo bitno istaći i zašto je važno odabrati odgovarajuće obrazovanje. Pre svega, zadovoljstvo i sreća deteta je osnovni zadatak svakog roditelji koji nastoji biti zadovoljen u svakom momentu. Ukoliko je dete nezadovoljno školskim okruženjem, nastavnim planom i programom ili bilo kojim drugim uslovom školovanja, najverovatnije će na svaki način pokušavati da izbegava školske aktivnosti i beži od njih.

Naš tim, pre svega, nastoji da se pozabavi svakim učenikom ponaosob, dakle u u našoj školi svako dete je prioritet! Tu smo da ih motivišemo, usmeravamo, dopunjujemo i naravno učimo, a o našoj uspešnosti i kompetentnosti svedoče mnoge generacije koje su sa osmehom izašle iz naše škole, kao i roditelji koji nas preporučuju prijateljima ili svoju mlađu decu takođe usmeravaju ka nama.

Dakle, srednja škola “Kosta Cukić” nije samo dobar izbor, već i idealno rešenje koje odgovara na svaki izazov sa kojim se susretne! Olakšajte sebi ovaj stresan proces i budite korak ispred svih! 🙂 

Mislite o budućnosti i već sad odaberite najbolju školu! Broj mesta u predupisnom roku je ograničen, zato budite brzi! Pozovite da se raspitate, da dobijete  više infomacija ili zakažete posetu školi, a sve to možete na sledeći kontakt telefon: 060/3033-396

Vidimo se!

#skolacosta

Ostale vesti