Srednja škola ,,Kosta Cukić" je najstarija privatna srednja škola u Srbiji!

+381 60 30 333 96

SA NAMA MOŽETE DA POSTIGNETE SVE! Upoznajte se s programom za sportiste!

Odabir odgovarajuće srednje škole je izuzetno težak, ali i jedan od najvažnijih životnih zadataka i upravo iz tog razloga je bitno da se donese ispravna odluka.

Kada pored školskog obrazovanja postoje dodatni prioriteti koje učenik nastoji da postigne, pohađanje nastave i sticanje znanja počinje da predstavlja opterećenje za dete, što može dovesti do nepoželjnih posledica, kao što su izbegavanje školskih aktivnosti, demotivisanost za rad i napredak, loše ocene i još niz drugih vidova sličnog ponašanja.

Naravno, roditeljima je najbitnije da njihova deca budu srećna i ispunjena, a samim tim produktivna i uspešna, ali kako postići sve?

U srednjoj školi “Kosta Cukić” dobićete odgovor na ovo pitanje! Kod nas ne postoji nemoguće, već se trudimo da izgradimo adekvatan školski sistem koji će da odgovara svakom detetu pojedinačno.

Već smo uspeli u ovakvom nastojanju, a mnogi vrhunski sportisti stekli su sva neophodna znanja i veštine i uz to ostvarili mnogobrojna sportska postignuća.

Pratimo potrebe učenika, usklađujemo se sa njihovim obavezama i nalazimo najbolja rešenja za konkretne situacije! 

Savremenim nastavnim tehnikama i metodama, naše mlade sportiste osposobljavamo da lako uče i pamte nove pojmove, povezuju ih sa već stečenim znanjima i tako brzo i kvalitetno usvajaju predviđeno nastavno gradivo.

Nastava u našoj sportskoj gimnaziji odvija se u malim grupama i prilagođena je dnevnom rasporedu i sportskim obavezama učenika. Svo gradivo koje naši đaci propuste zbog treninga, utakmica, turnira, kampova, nadoknađuje se po unapred osmišljenom i proverenom planu.

U tome veliku ulogu ima i onlajn program učenja za naše sportiste! Na ovaj način đacima je omogućeno da budu u toku sa redovnim tokom nastave, iako se nalaze na sportskim pripremama, kampovima ili višednevnim turnirima.

Pored toga, svi učenici imaju mogućnost da svakodnevno komuniciraju sa svojim profesorima, dogovaraju se o daljem toku i dinamici učenja, a po potrebi uvek mogu zakazati i individualne časove. Takođe, učenicima je u svakom trenutku na raspolaganju stručni tim naših psihologa i pedagoga, koji će im pružiti maksimalnu podršku i pomoć u usklađivanju i izvršavanju svih obaveza.

Izaberite najbolju opciju i ostvarite sve željene ciljeve!

Požurite, jer je broj mesta u predupisnom roku ograničen.

Za više informacija, kao i posetu školi, možete se javiti na sledeći kontakt telefon: 060/3033-396

Vidimo se!

#skolacosta

Ostale vesti